Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/KC2347_0568.jpg

A közelmúltban, a Kiválósági- és Hősötös-díjak átvétele után az ÁGOTA közösség gyermekei és nevelőszülői közül sokan még maradtak egy kicsit a tápiószelei művelődési házban, hogy együtt töltsenek el néhány önfeledt órát.

A rendezvényen színes programkavalkád várt mindenkit, többek között közös játékok keresztül ismerhették meg jobban egymást a résztvevők. A szervezők egy sütiversenyt is szerveztek szerveztek.

– Összesen 16 süteményből kellett kiválasztania a zsűrinek a legfinomabbakat. Volt olyan fiatalunk, aki a nevelőszülőjével közösen sütögetett, de olyan is volt, aki egyedül készítette el alkotását – mondta el Csónaki Mónika szakmai vezető.

Az összes nevező kapott ajándékot, a legügyesebbek pedig nagylelkű felajánlók jóvoltából tárgyi jutalmakkal gazdagodtak.

Aki kézműveskedni szeretett volna, annak erre is volt lehetősége, a családi napon karácsonyi asztaldíszeket készítettek fiataljaink és nevelőszüleik.

A tápiószelei programba a bűnmegelőzési csoport munkatársai is bekapcsolódtak. Ők különböző tesztlapokat hoztak magukkal, és játékos feladatokkal készültek gyermekeinknek. 

/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.
/media/uploads/images/post_upload/1.DHE_3502.JPG
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek I.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240513.png
Heti útravaló - 2024. 20. hét -