Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/SAC_5895.jpg

Az ÁGOTA Közösség tavaly októberben sikeresen együttműködött a SANDOZ Hungária Kft. munkavállalóival a CSR önkéntes napja alkalmából - ekkor a hirdi lakásotthonunk udvara szépült meg karitatív formában a vállalat munkatársainak köszönhetően. A folytatásnak idén ÁGOTA Falva adott otthont, ahova 51 Tolna vármegyei nevelőszülőnél élő gyermeket is meghívtak a gyógyszergyártó cég munkatársai.

- Az alapvető célunk az volt, hogy mind a kollégáink, mind az ÁGOTA Közösség fiataljai élményekkel gazdagodjanak – mondta el Stumpf Brigitta, a SANDOZ Hungária Kft. kommunikációs szakértője. – Kollégáinkkal és hozzátartozóikkal mintegy 50-en látogattunk el a színes eseményre, ahol közös szabadtéri játékokkal, sportprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal igyekeztünk a gyermekek arcára mosolyt csalni.

A délelőtt első lépéseként Szabóné Szívós Ildikó, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettese körbevezette a vendégsereget a helyszínen, így mindenki személyesen tapasztalhatta meg azt, hogy mennyi lehetőség és élmény vár azokra, aki ellátogatnak az ÁGOTA Közösség fellegvárába!

A közös sportvetélkedő központi eleme a víz volt.

Délután catchballban és floorballban is megmutathatták a résztvevők, hogy mit tudnak. Kipróbálhatták a hulahoppkarikát, az ugrálókötelet, pingpongozhattak és focizhattak, de a családi napon a csillámtetkó és a gyöngyfűzés sem maradhatott el .  

 A kötetlen hangulatú nap zárásaként kozmetikai tanácsadást tartottak a fiataloknak. A gyógyszergyártó cég munkatársai arra hívták fel a gyermekvédelmi gondoskodásban élők figyelmét, hogyan tudják gondosan megválasztani és felhasználni a különböző szépségápolási termékeket. 

 A családi rendezvény újabb jó példája volt annak, hogy gyümölcsöző az együttműködés az ÁGOTA Közösség és a SANDOZ Hungária Kft. önkéntes kollégái között.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240513.png
Heti útravaló - 2024. 20. hét -
/media/uploads/images/post_upload/BC5K4357.jpg
Dobogóra álltak az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legjobb csapatai
/media/uploads/images/post_upload/DHE_2644.JPG
Célegyenesbe ért az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna!