EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/20231203_175411.jpg

Fellobbant az első adventi gyertya lángja a mezőkeresztesi Szent Mónika Lakásotthon és a templomkert közös udvarán. A gyertyát Majoros János polgármester, Bárdos Krisztián plébános valamint a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettesei gyújtották meg. A város és az ÁGOTA Közösség közös rendezvényét szeretetvendégség zárta

A Szent Mónika Lakásotthon lakóinak aktív részvételével lobbant fel Mezőkeresztesen a város adventi koszorújának első gyertyája.  Advent első vasárnapján a templomi előadást valamint Majoros János polgármester köszöntőjét követően az ünnepség a Szent Mónika Lakásotthon és a templom közös udvarán folytatódott. A Jézus kereszt mellett álló adventi koszorút - amely Isten örökké tartó szeretetét, a reményt, a hitet, és az életet hirdeti -, Bárdos Krisztián plébános áldotta meg. Ezt követően a település polgármestere, valamint Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettesei, dr. Szalai Beáta és Pál Hortenzia közösen gyújtották meg a hitet jelképező, első adventi gyertyát. 

  Az ünnepség zárásaként gyermekek dalai töltötték be a templomkertet. A közös énekszó után az ünnepségre érkezőket a fiatalok saját készítésű mézeskaláccsal és forró teával várták. Az agapé a lakásotthonban folytatódott, ahol az ÁGOTA Közösség pasztorációs csoportjának munkatársai gitároztak, a gyermekek énekeltek, és a város vezetőivel beszélgettek.

/media/uploads/images/post_upload/Orszgos-Gyermekvdelmi-Konferencia-2024-plakt-LNY.jpg
"Mert egyszer felnőnek" Fiatal felnőttek a gyermekvédelmi szakellátásban. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencia
/media/uploads/images/post_upload/DHE_2919.JPG
Az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legszebb pillanatai - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/20230825164321_KCS_3513.JPG
„Legyetek gyermekeink ajándékai!”