Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/Foci_Flegyhza_43.jpg



A világon a legnépszerűbb sportág a labdarúgás.  A mi gyermekeink körében is igen népszerű: több mint 5000 gyermekvédelmi gondoskodásban élő csemeténk focizik szervezett keretet között.

Többen igazolt focisták valamelyik helyi egyesületben, viszont a sorstársi kapcsolatok erősítését, a közösség építését, a csapatszellem kialakítását csak az általunk megszervezett edzéseken tudják a megtapasztalni, kibontakoztatni, majd kamatoztatni. 

„Élj és játssz becsülettel !” szlogenünk jegyében három korosztályban labdarúgótornát szervezünk, őszi és tavaszi fordulóval, amely nyáron országos tornával zárul.

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Bács-Kiskun megye több településén már négy éve tart rendszeres labdarúgó edzéseket a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekeknek. Heti egyszer vagy kétszer Kiskunmajsán, Baján, Hajóson, Bácsalmáson, Csátalján, Soltvadkerten, Orgoványon, Páhin és Kiskunfélegyházán rúghatják a bőrt a 7-18 év közötti gyerekek. A foglalkozásokon több mint ötszáz gyermek focizik rendszeresen, Kiskunfélegyházán 31 gyermek jár edzésre.

A félegyházi edzéseket Magyar Jenő vezeti a Honvéd sportpályán, aki heti egy alkalommal foglalkoztatja U7 és U15 közötti korosztályú fiatalokat. – Sokkal több türelmet érdemelnek, mint a nem gyermekvédelemben élő gyerekek, de ők is ugyanolyan lelkesek. Nekem mindig az a célom az edzéseken, hogy a gyerek jól érezze magát, hogy itt pozitív élményeket szerezzen – magyarázta az edző.



/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1626.jpg
1600 jószándékú ember szíve dobbant együtt a szegedi ÁGOTA® Futáson - VIDEÓVAL
/media/uploads/images/post_upload/DHE_6520.JPG.jpeg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról VI.
/media/uploads/images/post_upload/KC2415_1904.jpg
Pillanatképek az ÁGOTA® Futásról V.