Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Szolgáltatónk egyik legfontosabb küldetése, hogy nevelőszülőket toborozzon, vagyis megtalálja azokat az embereket, akik képesek a bennük lakozó szeretetből, odafigyelésből szüntelenül adni és adni azoknak a gyermekeknek, akiket valamilyen okból ki kellett emelni vér szerinti családjukból.

Ősszel sok más helyszín mellett Soltvadkerten és Kardoskúton is jelen voltak kollégáink, hogy népszerűsítsék ezt a páratlan hivatást, valamint hasznos információkkal szolgáljanak az érdeklődőknek. Soltvadkerten a Szüreti Napokon volt lehetőségük megszólítani az embereket, míg a gyerekek kirakóztak és érdekes játékokat próbáltak ki.

Kardoskúton a Pusztaközpontban, a XXI. Fehértó Napján népszerűsítették a nevelőszülői hivatást. A zord időjárás ellenére viszonylag sok család kereste fel Szolgáltatónk sátrát, hogy érdeklődjön a nevelőszülői munkáról és a jelentkezés módjáról. Beszélgetés közben a gyermekek kézműves foglalkozáson vehettek részt. A tájékoztatás alatt többen is komolyan elgondolkodtak a lehetőségen, hogy segítsenek az arra rászoruló gyermekeken. Néhányan ismerősükre gondolva vittek a színes szórólapokból, hogy később elmondhassák, amit kollégáinktól hallottak.

/media/uploads/images/post_upload/BC5K0746.jpg
Kiválóságaink ragyogták be Szegedet
/media/uploads/images/post_upload/20221113_144150566.jpg
Ingyen jegyekkel mehettek nevelőcsaládjaink a Szegedi Nemzeti Színházba
/media/uploads/images/post_upload/BC5K9623.jpg
Kapcsolódó játék – A játék szerepe a gyermekek fejlődésében