Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Dr. Foltán József Országos Katolikus Egyházi Módszertani Lakásotthon

Szeged  Tápé 6753, Budai Nagy Antal utca 51. 


A Szeged-Csanádi Egyházmegye által fenntartott Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Dr. Foltán József Lakásotthona 2012. április 01-én nyitotta meg kapuit. Az intézmény Szeged - Tápén, a Budai Nagy Antal utca 51 szám alatt található, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2013. július 01 – től országos egyházi módszertani gyermekotthonná nyilvánított.

Akadálymentesített intézményünk a városközponthoz közel, kertvárosi környezetben található. Otthont nyújtó ellátást 8 főnek, és 5 fő fiatal felnőtt számára utógondozói ellátást biztosít. Garantálja a különleges szükségletű gyermekek integrált gondozását is.

Egyediségünk: Lakásotthonunkat alapvetően a vidám, meghitt légkör jellemzi. Mivel kreatívak vagyunk, mi magunk sokat teszünk azért, hogy szépítsük és otthonossá tegyük. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a tanulást komolyan vesszük, és szakmát szerzünk, leérettségizünk. Nyitott és együttműködő közösségnek tartjuk magunkat, segítünk egymásnak mindenben. Utógondozott társaink vigyáznak a kicsikre, felelősségteljesen viselkedünk, hogy tanítsuk őket a jóra. Szeretjük a természetet és imádunk utazni, kirándulni. Programjainkat mentorainkkal szervezzük, akik velünk tartanak. Óriási udvarunk van, amit mi magunk gondozunk, mert, szeretjük látni és élvezni kétkezi munkánk eredményét. Elmondhatjuk, hogy sikereket érünk el a sportban, többen focizunk egyesületben, lányaink örömmel és rendszeresen jönnek szurkolni a meccseinkre. A munkatársakkal, a mentorainkkal erős bizalmi kapcsolatban vagyunk, a problémáinkat megbeszéljük velük, mert érezzük, hogy szeretnek minket. Mottónk: „Nincs lehetetlen, mindent megoldunk!


Cím: Szeged  Tápé 6753, Budai Nagy Antal utca 51. 

Lakásotthon vezetője: Gémesné Huszka Ildikó 

E-mail: szeged.lakasotthon@szentagota.hu

Telefon: 20/285-4895

Szakmai program megtekintése