Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Szent Pál Lakásotthon

6800 Hódmezővásárhely, Béla cigány u. 17. 

 

Lakásotthonunk egy kétszintes kertes ház, ahol a gyermekek számára a teljes körű otthont nyújtó ellátást biztosítjuk az ideiglenes hatállyal elhelyezett, illetve nevelésbe vett gyermekek számára és az utógondozói ellátásban részesülő fiatal felnőttek számára. A lakásotthon könnyen megközelíthető, közel van a buszpályaudvar, az iskolák, a kórház és a sportlétesítmények. 

 A lakásotthon lehetőséget nyújt különleges ellátási igényű gyermekek gondozására, nevelésére is. 

A gyermekek szükségleteinek kielégítésére alkalmas a törvény szellemében kialakított lakókörnyezet, melyben a gyerekek munkája, törekvése egyéni ízlése is helyt kap. 

Az alsó szinten két lakószoba, mosdóhelyiség, fürdőszoba, kondi terem és a raktár található. A középső szinten a konyha, az ebédlő, a nappali, a nevelői iroda és egy lakószoba (krízis szoba) található. A középső szinten van kialakítva a gyermekek számára a számítógép használatának lehetősége és a hely adottságainak köszönhetően általában itt valósulnak meg a helyigényes közösségi programjaink is, pl.: a napi teamek, a csoportmegbeszélések, a fejlesztő foglalkozások. A legfelső szinten három további lakószoba található és a fiúknak fenntartott mosdóhelyiség és fürdőszoba. 

Az otthonunkra jellemző a rendszeres terápiás jellegű foglalkozások, ilyen például a napi, heti teamek, a napi érzés visszajelzések, a Kiút Alapítvány által tartott egyéni és csoportos foglalkozások. 


CímHódmezővásárhely 6800, Béla cigány u. 17. 

Lakásotthon vezetője: Rácz Béla

E-mail: hmvhely.lakasotthon@szentagota.hu  

Telefon: 20/289-3641

Szakmai program megtekintése