Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Szent Bálint Lakásotthon

5000 Szolnok, Seregély u. 3. 

 

A szolnoki Seregély utcai lakásotthon 2020. július elsejétől tartozik a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatóhoz. A 12 fő gyermek elhelyezésére alkalmas családi ház Szolnok kertvárosias részében, a Meggyesitelep városrészben található. 

A koedukált lakásotthon jelenleg (2020. augusztusa) tíz 14 és 18 év közötti fiatal részére nyújt elhelyezést. Az épület nagy konyhájával, négy szobájával és tágas nappalijával kiválóan látja el a rá kiszabott feladatot. Az itt dolgozók a kezdetektől fogva arra törekszenek, hogy a gyerekek részére családias, otthonos környezetet biztosítsanak, melyet a nemrég felújított földszinti lakórész még könnyebbé tesz. 

A hétköznapok a Seregély utcában az életre nevelés jegyében telnek, hiszen amellett, hogy a felnőttek és a gyerekek közösen osztoznak a ház körüli feladatokban, minden itt lakó fiatalt a képességeihez mérten legjobb iskolai eredmények elérésére igyekeznek ösztönözni. Teszik mindezt azért, mert hisznek abban, hogy a gyerekek múltja nem határozhatja meg a jövőjüket. 

 

Cím: 5000 Szolnok, Seregély u. 3. 

Lakásotthon vezetője: Serfőző Anita

E-mail: szolnok.seregely.lakasotthon@szentagota.hu

Telefon: 20/745-7999