Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Szeged-Csanádi Egyházmegye

Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató  

Szúnyogvári Lakásotthon

2903 Komárom, Szúnyogvár u. 1.  

 

A lakásotthon 2014. január 1-je óta a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató otthonaként működik. Az otthon ellátotti létszáma 9 fő, mely átlagos és különleges szükségletű gyermekek ellátására alkalmas. 

A lakásotthon Komárom város szélén, festőien gyönyörű környezetben helyezkedik el, közel a Duna-parthoz és a fenyveshez. Hatalmas területén rengeteg szabadtéri játék, szabadidős program lebonyolítására van lehetőség. A lakásotthon egy saját futball pályával is rendelkezik, ami megkülönbözteti a többi otthontól.  

A kívülről patináns, kúria épület belülről gyermekbarát, színes, vidám színeivel jó hangulatot áraszt. Maximum három gyermek kerülhet elhelyezésre egy lakószobában. A kicsi hálószobákban lehetőség van az elvonulásra, az egyedüllétre. A barátságos színeivel és modern berendezésével hívogató nappali és étkező felszereltsége biztosítja az önfeledt szórakozást és kikapcsolódást. Az aprócska gyermekközösség szívesen fogadja az új jövevényeket. A lakásotthonban dolgozó nevelők kor- és nem szerinti összetétele ideális, megfelelő apa- valamint anyamintát nyújtva a gondozott gyermekek számára. 


Lakásotthon címe: 2903 Komárom, Szúnyogvár u. 1. 

Telefon: 06 20 945 5152 

E-mail: szunyogvar.kem@gmail.com 

Lakásotthon vezetője: Pintérné Dián Zsuzsanna 

Szakmai program megtekintése