Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BkssmsonKtegyhza toborzs bortkp.jpeg

Békés vármegyében két helyszínen, Békéssámsonon és Kétegyházán is vártuk az ÁGOTA Közösség standjához a közelmúltban azokat, akik segítő kezet szeretnének nyújtani gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek.

Vidám hangulatú falunapot tartottak nemrégiben Békéssámsonon, ahol változatos programokkal és kulturális műsorokkal készültek a kilátogatóknak. A település vezetésének jóvoltából az ÁGOTA Közösségnek is lehetősége nyílt arra, hogy kitelepüljön a rendezvényre. Standunknál örömmel álltak meg gyerkőcök és felnőttek egyaránt. Míg a kisebbek számos elfoglaltság közül válogathattak, addig kollégáinktól a felnőttek mindent megtudhattak a nevelőszülői hivatásról. 

 Néhány nappal később a kétegyházi XV. Pogácsafesztiválon találkozhattak az ÁGOTA Közösség képviselőivel azok, akik érdeklődnek tevékenységünk iránt. A nagy tömeget megmozgató, színes forgatagban számos olyan emberrel tudtak kapcsolatba lépni munkatársaink, akik segíteni szeretnének vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő, gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalokon. 

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!
/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán