Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/IMG_20230819_104649.jpg

Csongrádon keresték az ÁGOTA Közösség munkatársai a jó embereket, akiket érdekel a nevelőszülői hivatás. A Bölcső Nagycsaládosok Csongrádi Egyesülete egészségnapot tartott a csodálatos Gyógy- és Strandfürdőben, ahova munkatársainkat is szeretettel várták.

Kollégáink a megszokott lelkesedéssel települtek ki a strandra, hogy megszólíthassák azokat az érdeklődőket, akik el tudják képzelni, hogy szívükbe és otthonukba fogadnának vér szerinti családjukat nélkülöző gyermekeket és fiatalokat. Az ilyen alkalmak rendkívül hasznosak, hiszen az érdeklődők azonnali hiteles és pontos információkhoz jutnak a nevelőszülővé válás lépéseivel és a hivatás gyakorlásával kapcsolatban. Kollégáink természetesen mindig gondolnak a kicsikre is, hiszen amíg a szülők beszélgetnek, addig gyermekeik kifestőzhettek, labirintusfeladványokat oldhattak meg, kézművesfoglalkozásokon vehettek részt. Mindannyiunk örömére nagy volt az érdeklődés standunknál. A háttérben pedig valódi guiness rekordkísérlet zajlott, a legtöbben egyszerre vízipisztolyozók világrekordját próbélták megdönteni a strandolók.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240506_2.png
HetI Útravaló - 2024. 17. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0931.jpg
Verssel köszöntötték nevelőszüleiket az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei fiataljai
/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra