Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/343836944_930024981640866_7649800153749873005_n.jpg

A kalocsai Farkas Anna Erzsébet beszámolója a pápalátogatásról:

A szombati nap folyamán nekem, testvéreimnek és néhány barátunknak a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató segítségével lehetőségünk adódott ellátogatni a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő pápalátogatásra.

A helyünk megtalálása után a rendezvény koncertekkel kezdődött meg, amikor is lehetőségünk volt meghallgatni Rúzsa Magdi Domine című számát, és felléptek még olyan híres énekesek is, mint Szőcs Renáta, Szandi illetve Nagy Bogi. A koncertet Ferenc pápa bevonulása követte, amely során nagyon mélyen megmaradt bennem az, ahogyan kapcsolatot teremtett a közönséggel. Többször is odament mozgásképtelen fiatalokhoz, valamint az emberek számára fontos tárgyakat is megáldotta. Ami azonban nagyon nagy hatással volt rám, az a beszéde volt, hiszen többször is olyan témákat érintett, amelyek a mindennapi életemben jelen vannak. Ilyen volt például az, amikor a céljaink eléréséről volt szó, hiszen gyakran nehezemre esik kilépni a komfortzónámból és tenni azért, hogy elérjem céljaimat. Ferenc pápa azonban kiemelte, hogy ezek olyan akadályok, amelyeket ha átlépünk, később csak segíteni fognak álmaink megvalósításában, és ez hatalmas motiváló tényező lett számomra.

Összességében tehát elmondhatom, hogy egy életre szóló élményt kaptam. Nemcsak a pápalátogatás terén, hanem a közösség, és a segítők miatt is, hiszen hatalmas kedvességgel álltak hozzánk, és segítettek, hogy ezt az életre szóló eseményt teljes egészében át tudjuk élni.

/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra
/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség