Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K0015.jpg

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Csongrád-Csanád vármegyei lakásotthonaiban és nevelőszülőknél élő gyermekek együtt üzték el a telet az ÁGOTA® Alapivány játszóházába járó fiatalokkal.

Fánkevő verseny, tombola, seprűtánc, jelmezverseny –ezek mind, mint elengedhetetlen kellékei egy farsangnak, amelyen a csanádpalotai és hódmezővásárhelyi lakásotthonokból érkező fiatalok ugyanúgy jól érezték magukat, mint a nevelőszülőknél cseperedő apróságok!

Tóth Andrea nevelőszülőnk Csongrádról érkezett a 16 éves Panka mellett 4 aprósággal: Szebasztián pókembernek, Letícia katicabogárnak, Attila és Mirabella a Mancs őrjárat egy-egy karakterének öltözött. – A picik nagyon készültek a farsangra, számolták a napokat, izgatottan választottak jelmezt. Örömmel jöttünk, szerintem fontos hogy a gyermekek érezzék az ÁGOTA Közösség erejét és találkozzanak sorstársaikkal. Ők az ÁGOTA gyermekei, fontos hogy tduják hova tartoznak – hangsúlyozta a nevelőszülőnk. Örömüket fokozta, hogy Letícia katicabogárként megnyerte a jelmezversenyt!

Az egyik csanádpalotai lakásotthon fiatalja pedig egy tánccal készültek. – Zombi táncunkat az ihlette, hogy reggel, amikor felkelünk és készülünk iskolába, akkor olyanok vagyunk, mint a zombik – magyarázta Mihály Liliána. Liillivel a farsang után beszélgetett Kothencz János többek között a lány jövőrjéről, Lilli a beszélgetés után azt mondta tudósítónknak, hogy példaképe az ÁGOTA Alapitvány alapitója és örül, hogy ehhez a közösséghez tartozhat. A csanádpalotaiak nemcsak tánccal készültek, éjszakás gyermekfelügyelőjük Piroska néni 100 darab fánkot sütött a farsangozóknak 

A résztvevőket Kothencz János az ÁGOTA Közösség vezetője köszöntötte, valamint Török Zoltánné területi igazgató elmondta örül, hogy ismét rendezhettünk farsangi mulatságot és arra biztatta a résztvevőket, hogy érezzék jól magukat és ismerkedjenek egymással.

A farsangi mulatság zenés tini szórakozó esttel zárult!


/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra
/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség