Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K9767.jpg

A kecskeméti Napsugár Gyermekotthon 18 férőhelyes különleges intézmény, amely teljeskörű ellátást biztosít az ÁGOTA Közösség gyermekeinek: a koruk miatt sajátos szükségletekkel bíró 3 év alatti, illetve a tartósan beteg, fogyatékos gyermekek számára 10 éves korukig. A gyermekotthon lakói és a munkatársak nagy örömére nemrégiben két új elemmel, egy bájos kisvonattal és egy vagány úthengerrel bővült az udvari játszótér.

A fenntartó, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és a Napsugár Gyermekotthon Segítő Alapítvány felajánlásából nemrégiben új játszótéri elemeket szereztek be, amelyek már el is foglalták végleges helyüket az udvaron, és nap, mint nap mosolyt csalnak a kis arcokra.  

Az itt élő gyermekek számára hatalmas örömöt jelent ez a bővítés, hiszen a játszótér izgalmasabb, színesebb és különlegesebb lett a kisvonattal és az úthengerrel.

– Az udvari játszótér felújítása során nem csupán az itt élő gyermekek életkori sajátosságait vettük figyelembe, hanem speciális, egyéni igényeiket is. Ezek az új eszközök amellett, hogy minden nap örömmel töltik el az itt lakó gyermekeket, a fejlődésükhöz is nagyban hozzájárulnak – mondta el Halenkár Margit, a Napsugár Gyermekotthon vezetője.

A kivitelezés során természetesen a biztonsági szempontokra is ügyeltek: a hinták alá például gumitéglából készítettek új, modern burkolatot.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240506_2.png
HetI Útravaló - 2024. 17. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0931.jpg
Verssel köszöntötték nevelőszüleiket az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei fiataljai
/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra