Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg

Baranya és Tolna vármegyében hamarosan még több, családjából kiemelt gyermek kaphat esélyt egy boldogabb gyermekkorra, hiszen újabb nevelőszülőkkel gazdagodott közösségünk e két vármegyében.

A pécsi ünnepélyes tanúsítványátadón Szécsényi Sándor területi igazgató új kollégáihoz fordulva hangsúlyozta, az ÁGOTA Közösség hálás azért, hogy úgy döntöttek, megadják gyermekvédelmi gondoskodásban élő csemetéinknek a lehető legnagyobb ajándékot, és kitárják előttük otthonuk ajtaját.

 Ezek a gyermekek egytől egyig különlegesek. Fogadjátok őket azzal a végtelen szeretettel, alázattal és nyitottsággal, amelyek meglétét a képzésen már bebizonyítottátok. Sok kihívás áll előttetek, de ne feledjétek, az ÁGOTA Közösség mindig mögöttetek áll, és támogat titeket ezen az úton – mondta.

Az ÁGOTA Közösség nevelőszülője, Csöndör-Földi Erzsébet társképzőként vett részt az oktatáson, ahol praktikus tanácsokat kaptak tőle a résztvevők.

Köszöntelek titeket a csapatban! Örülök, hogy személyetekben lelkes, friss erővel gyarapodott közösségünk – fogalmazott Erzsébet.

A 28 éves Gojkovics-Kosztics Zsófia férjével 2 saját, valamint 2 családba fogadott fiatalt nevel otthonában. Úgy érezték, hogy még több csöppségnek szeretnének biztonságos és stabil körülményeket biztosítani, így mindketten elvégezték a nevelőszülői képzést.

– Anyósom is ezt a szép hivatást választotta, nekem ő a pozitív példa. Mindig sok fiatal volt a családban és én is nagyon szeretek gyermekekkel foglalkozni – mondta Zsófia.

Szeretnél Te is egy összetartó csapat tagja lenni, és segítő kezet nyújtani gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiataloknak? Akkor válaszd az ÁGOTA Közösséget, és a nevelőszülői hivatást! 

Jelentkezz kollégáinknál: 06-20-946-10-05 vagy 06-20-921-46-70

Írj e-mailt: neveloszulo.jelentkezes@szentagota.hu

Bővebb információk: www.szentagota.hu/neveloszulo-szeretnek-lenni

/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra
/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség