Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/IMG_0853.jpg

Két éve már találkoztunk a pápával. Akkor az ÁGOTA Közösség fiataljai is részt vehettek az Eucharisztikus Világkongresszus záró szentmiséjén. Találkozás volt ez az alkalom a történelmi Magyarországról érkező többi fiatallal és Ferenc pápával is. Idén újra várjuk a találkozást a Szentatyával Magyarországon!

Kitüntető figyelem

Ismer bennünket a katolikus egyházfő. Jezsuita rendtársai Argentínában, vagy a magyar nővérek, akik a házvezetésben voltak segítségére, a nagyszerű magyar szentek Szent Márton, Árpád-házi Szent Erzsébet vagy Mindszenty bíboros életpéldája egy bátor, hitükhöz hűséges nemzet képét rajzolják ki. A pápa ráérzett a magyar lélekre.

Újból közöttünk Péter apostol utóda

A lelkipásztori látogatásra érkező Ferenc pápa több napot tölt Budapesten. Találkozik a társadalom és a közélet képviselőivel, szombaton este tizenegyezer fiatallal, akik között ott lesznek az ÁGOTA Közösség barátai, ismerősei is. Képviselnek bennünket, hogy utána tanúságot tegyenek Krisztusról. 

Krisztus a jövőnk

Ez a mottója, vezérgondolata a pápai látogatásnak. Több mint ezer éve élünk mi magyarok, keresztényként Európa szívében és most küldetésünket Krisztustól kapjuk, hogy hirdessük őt a világban. 

Jó pásztor vasárnapja, hivatások vasárnapja

Budapesten a Kossuth téren szentmise keretében együtt imádkozhatunk a szentatyával. Mindenki a saját élethivatásáért. Ha fiatal, akkor találja meg küldetését, ha megtalálta, akkor buzgón élje, ha belefáradt, újítsa meg elköteleződését, ha lelkes, tegyen másokat is azzá! Várjuk a pápa tanítását és útmutatását, hogyan legyünk bátor tanúságtevő keresztények!

/media/uploads/images/post_upload/nlsz_291.jpg
Az ÁGOTA Közösség fiataljai a Nemzeti Lovas Színház meghívására a budapesti Kincsem Parkba látogattak egy felejthetetlen előadásra
/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség