Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/KC2348_0960.jpg

32 olyan fiatalt ismert el az ÁGOTA Közösség a Veszprém vármegyei Sümegen, akik kimagaslóan teljesítenek tanulmányaikban. Közülük 23-an Hősötös-, 9-en pedig Kiválósági-díjat vehettek át.

Az ünnepségen Barbarics Györgyi szakmai vezető is gratulált a kiválóságoknak. Mint mondta, örömmel látja, hogy nem csupán országos szinten, de a vármegyében is évről-évről nő azoknak a gyermekeknek a száma, akik nagyon szépen teljesítenek az iskolában.

– Büszkék vagyunk rátok, amiért ilyen kitartóak, szorgalmasak és elkötelezettek vagytok, ezzel pedig példát mutattok sorstársaitoknak – fogalmazott a szakmai vezető. – Köszönjük a nevelőszülők áldozatos munkáját is, amellyel a mindennapokban motiváló környezetet és nyugodt hátteret biztosítanak fiataljaink számára ahhoz, hogy ilyen szép sikereket érjenek el.

Jobbágy Barnabás Bazsin él. Negyedik osztályos fiatalunk nagyon szeret iskolába járni.

– Sokat olvasok, főleg meséket és történelmi olvasmányokat. A kedvenc tantárgyaim közé tartozik a hittan, pap szeretnék lenni – mesélte Barnabás.

Fiatalunk nevelőszülője, Tar Lajosné Hilda már 12 éve él ennek a hivatásnak. Ez idő alatt összesen 6 gyerkőc cseperedett fel a családjában, akik mindannyian komolyan vették tanulmányaikat.

– Ha szükséges, akkor Barnabással otthon együtt is szoktunk tanulni, hiszen a fiatalok az iskolában alapozzák meg azt, hogy aztán később felnőttként is meg tudják állni a helyüket – emelte ki a nevelőszülő.

Füstös Katrin Liliána 9 éves és Ősiről érkezett a díjátadóra. Fiatalunk sok területen remekel, rendszeresen sportol.

– Minden tantárgyat szeretek, de a kedvencem a testnevelés, táncolni is imádok – mesélte lelkesen a lány.

Nevelőszülője, Magyarósi Lajosné nagyon büszke Liliánára.

– A nálam cseperedő gyermekek szerencsére már fiatal korukban megértették azt, hogy a saját érdekükben tanulnak – hangsúlyozta. – Az a tapasztalatom, hogy a jó tanulmányi eredményhez az is hozzájárul, ha a gyermekek rendszeresen sportolnak, ez fegyelmet és kitartást ad nekik.

/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!
/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán