Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor Jtkos vetlkedo_24.JPG

A tábort minden nap élményprogramok színesítik. Az első délután mókás feladatokkal teli váltóversenyben küzdöttek a csoportok.

-Ági és Hangya szerint a harmadik csoport győzött, de szerintem mi voltunk a legjobbak – mondja a második korcsoportba tartozó Tomi, Az egészséges versengés az ÁGOTA Tábor programszervezői szerint segíti a csoportkohézió megteremtését:

-Azt szerettük volna megéreztetni a különböző korú, az ország számos területéről érkezett, lakásotthonokban illetve nevelőszülőknél nevelkedő, más-más érdeklődésű gyerekekkel, hogy de jó, hogy együtt vagyunk – mondta Balogh Zsolt táborvezető-helyettes arról a vicces feladatokat jócskán tartalmazó versenyről, amelyben a tábor három korcsoportja mérte össze ma ügyességét, felkészültségét.

A remek hangulatban osztoztak az ünnepélyes megnyitóra érkezett vendégek is: alkalmi zsűritagként, szurkolóként, a szociális és gyermekvédelmi szakterületet, a gyámhivatalokat, vagy éppen a szociális tárcát képviselő szakemberek is bekapcsolódtak a vetélkedő egyes fordulóiban – például Erdei Sándor, az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat megbízott intézményvezetője is pontozott.


/media/uploads/images/post_upload/0721_GOTA Tbor szerda_gyerekek fogadsa_16.JPG
2021. július 21.
Elstartolt a XXIV. ÁGOTA Tábor
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor megnyit_10.JPG
2021. július 22.
Fergeteges hangulat a megnyitón: huszonnegyedszer is nagyot dobbant az ÁGOTA közösség szíve
/media/uploads/images/post_upload/0722_Kiimittud_13.JPG
2021. július 22.
Az ÁGOTA Táborok szép hagyománya a felnőttek KI MIT TUD? – ja.