Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor megnyit_10.JPG

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Kothencz János, az ÁGOTA Alapítvány alapítója elmondta: különleges nyári tábor a gyermekvédelmi gondoskodásban élők országos találkozója.

-Élményprogramokba ágyazzuk a terápiás elemeket, amelyek lehetőséget teremtenek arra, hogy a családjukból kiemelt gyerekeket felszabadítsuk a lelki terhek súlya alól és erősítsük önbizalmukat. A tábor oldott hangulata arra is szolgál, hogy azzá lehessenek itt, legalább tíz napra, akik valójában: önfeledt, boldog gyermekek és fiatalok. Ezért is lehet része a Gyógyító Erzsébet táborok sorozatának a szanazugi programunk - mondta az évről évre visszatérő rendezvény megálmodója.

A Szeged-Csanádi Egyházmegye régóta együttműködik az ÁGOTA Alapítvánnyal. Dr. Kiss-Rigó László megyéspüspök a megnyitón kiemelte: egy év kihagyás után szerveződött meg az idei tábor, így még nagyobb a találkozás okozta öröm, mint máskor.

-A szeretet sugárzik az alapítvány által szervezett táborokból. Ne felejtsük el, hogy minél több szeretetet kapunk, annál többet adunk - ezt tapasztalhatjuk meg minden évben itt a megnyitón, és ezt minden vendég nevében köszönöm - tette hozzá.

A rendezvényen jelen volt az alapítvány számos támogatója, segítője, köztük Simon Attila szociális ügyekért felelős helyettes államtitkár, Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke és Lengyel Györgyi miniszteri biztos, de több megye szociális és gyermekvédelmi szakterületének vezető munkatársai is.

A vendégeket óriási tapssal fogadta, és közös énekléssel búcsúztatta a táborozók közössége.


/media/uploads/images/post_upload/0721_GOTA Tbor szerda_gyerekek fogadsa_16.JPG
2021. július 21.
Elstartolt a XXIV. ÁGOTA Tábor
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor Jtkos vetlkedo_24.JPG
2021. július 22.
ÁGOTA Tábor – ahol a verseny is az összetartozást erősíti
/media/uploads/images/post_upload/0722_Kiimittud_13.JPG
2021. július 22.
Az ÁGOTA Táborok szép hagyománya a felnőttek KI MIT TUD? – ja.