Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/KC2414_0360.jpg

Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Baranya, Békés és Pest vármegyei, lakásotthonokban és nevelőszülői családokban élő gyermekeink vettek részt azon a lelki-szellemi töltekezésen, amelyet közösségünk pasztorációs csoportja szervezett ÁGOTA Falván. 

A cél az volt, hogy a gyermekek húsvét nyolcadában, a fényes héten közösen elevenítsék fel az ide kapcsolódó bibliai eseményeket, együtt éljék át a hit nagy ajándékát, közösen imádkozva és énekelve egymás támaszai legyenek. 

Pasztorációs csoportunk munkatársai, Anna és Jyothi nővérek elmondták, mint az ÁGOTA Közösség valamennyi eseményén, itt is fontos szerephez jutottak az élménypedagógiai eszközök.

– Egy bibliodráma keretében az emmauszi tanítványok történetét dolgozták fel fiataljaink, akiket megérintett a történet mélysége. A Biblia olvasása, az ott leírt események megismerése és elmélyítése segíthet gyermekeinknek életük megszervezésében – mesélték a nővérek.

 A rendezvényen a fiatalok csapatokban adhattak számot tudásukról. Olyan kérdéssorokat kellett megválaszolniuk, amelyek a hittudomány, a lelkiségi irodalom, a kultúra, és a művészetek világával foglalkoztak.

A játékos feladatok sem hiányozhattak az eseményről. Fiataljaink lelkesen kutatták fel az ÁGOTA Falván elrejtett ajándékokat, és édességeket. 

Hérány Ferenc gitárművész vezetése mellett pedig fiataljaink együtt énekelhetek, gitároztak és doboltak, még meghittebbé téve ezzel a programot. 

/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!