Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/IMG_2714.JPG

Együttműködési megállapodást írtak alá a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató és az ÁGOTA Alapítvány képviselői. 

A megállapodás legfőbb célja, hogy a felek a jövőben változatos, színes közös programokat valósítsanak meg. Legyen szó akár bűn,- és balesetmegelőzési előadásokról, a lakásotthonokban és a nevelőszülők részére szervezett programokon, képzéseken való részvételről, ahol a rendőrség munkatársai tájékoztatókat, és foglalkozásokat tarthatnak a résztvevőknek. 

Kothencz János, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgatója hangsúlyozta, a közös programok egyik központi helyszíne ÁGOTA Falva lehet a jövőben. 

– Fontos, hogy a rendvédelmi szervek munkatársaira egyfajta partnerekként tekintsenek fiataljaink. A bűnmegelőzési, prevenciós tevékenységnek köszönhetően olyan tudást szerezhetnek az ÁGOTA Közösség gyermekei, melyek birtokában a jövőben felelősségteljes döntéseket hozhatnak – mondta Kothencz János.

Bakai Krisztián, szolgáltatónk bűnmegelőzési csoportjának vezetője elmondta, a már meglévő programjainkba is aktívan be tud majd kapcsolódni a rendőrség, ám új kezdeményezések is szárba szökkenhetnek ennek az együttműködésnek köszönhetően.

/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.