Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Gyógypedagógiai divíziójának munkatársai ÁGOTA® Falván jó hangulatban, közös célok kitűzésével indították az új tanévet.

Szolgáltatónk országosan látja el feladatait, 13 megye területén nyújt a gyermekek igényeinek megfelelően különböző gyógypedagógiai és fejlesztőpedagógiai ellátást, mind a nevelőszülői hálózatok, mind a lakásotthoni ellátás területén. Többek közt logopédia, neuro-hidroterápia, állapotfelmérő szűrések, komplex gyógypedagógiai fejlesztés, amit kínál.

A szakemberek a programra Bács-Kiskun megye, Csongrád-Csanád megye, Heves megye, Pest megye és Borsod-Abaúj-Zemplén megye területéről érkeztek.

A szakmai nap alkalmat teremtett egymás jobb megismerésére, és egy olyan fórum létrehozására, ahol megoszthatják a gyógypedagógia különböző területein szerzett tudást, tapasztalatot, pozitív élményeket vagy akár nehézségeket is egymással.

ÁGOTA® Falva, mint Közösségi Központ és Képzési Hely, tökéletes helyszínül szolgált ennek megvalósítására.

A szakmai beszélgetés és közös gondolkodás során felmerült a sajátos nevelési igényű és beilleszkedési-magatartási-tanulási nehézséggel küzdő gyermekek helyzete a gyermekvédelemben. Kitértek a gyermekek gyógypedagógiai ellátásának lehetőségeire, kitűzték azokat a kiemelt fejlesztési célokat, melyek elengedhetetlenek egy gyermek testi-lelki-pszichés fejlődése szempontjából.

/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!