Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20230529.png

Heti lelki útravalónk azzal a kérdéssel foglalkozik, honnan tudhatjuk, hogy mi a lelki ajándékunk, milyen tehetség lakozik bennünk? Kérjük Istentől, hogy segítsen felismerni talentumainkat és használni azokat önmagunk és mások javára! Engedjük magunkat alakítani és olyan jóvá válni, amilyennek Ő akar minket! Engedjük, hogy segítsen abban, hogy másokban is a jóra figyeljünk!

Szent Péter az első levelében írja: 

"Legyetek hát okosak és éberek, és imádkozzatok! Mindenekelőtt szeressétek egymást figyelmesen, mert a szeretet befedi a bűnök sokaságát. Legyetek egymás iránt vendégszeretők, zúgolódás nélkül. Aszerint, hogy ki-ki milyen lelki ajándékot kapott, legyetek egymásnak szolgálatára, hogy Isten sokféle kegyelmének jó letéteményesei legyetek. Aki beszél, Isten szavait közvetítse. Ha valaki szolgál, azzal az erővel szolgáljon, amelyet Isten ad neki, hogy így minden Isten dicsőségére váljék Jézus Krisztus által, akié a dicsőség és a hatalom örökkön-örökké. Ámen." 1 Pt 4, 7-11

Neked mik a talentumaid? Mik azok a tehetségek, tulajdonságok, amelyeket Istentől kaptál azért, hogy azt kamatoztasd?

/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.