Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/20230520_163850.jpg

A Szeged-Csanádi Egyházmegye idén hatodik alkalommal szervezte meg az Óföldeáki Találkozót és Zarándoklatot, amelynek mottója így szólt: „Keljünk útra, hogy életet merítsünk!” 

A Dél-Alföld egyetlen falusi gótikus templomához, a Szűz Mária Keresztények Segítség-templomhoz három helyszínről indultak gyalogosan: Algyőről, Makóról és Földeákról. 

Az ÁGOTA Közösség tagjai is részt vettek az eseményen, pasztorációs csoportunk tagjai mellett hat lakásotthonban élő fiatalunk zarándokolt Óföldeákra.  

– Anna és Jyothi nővér szeretettel fogadott bennünket, majd megtekintettük a templomot belülről is. Számunka igen különleges volt, hiszen sosem jártunk még itt – mesélte Szabó Virág, aki a Foltán lakásotthonból érkezett Óföldeákra. – Az utunk során találkoztunk néhány ismerős arccal is, hiszen a csanádpalotai lakásotthonos társaink is részt vettek ezen a nem mindennapos eseményen – tette hozzá Virág. 

A csoportot Óföldeákon kézműves sátrak és színes programok várták, többek közt lufi- és kavicsfestés, közös éneklés, foci. A templom előtti parkban szentmisén vehetett részt a zarándokok.



/media/uploads/images/post_upload/BC5K8882.jpg
Interaktív bűnmegelőzési napon vettek részt az ÁGOTA Közösség fiataljai ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/KC2418_2910.jpg
Újabb jó embereket találtunk Bács-Kiskun vármegyében – új nevelőszülőkkel gazdagodott az ÁGOTA Közösség
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.