Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/IMG_6691.jpeg

A 12 éves Ferenczi Márk a Győr-Moson-Sopron vármegyei Beleden él Lukácsyné Galambosi Ildikó nevelőszülőnk családjában. Fiatalunk rengeteg dolog iránt érdeklődik, a színészet is közel áll a szívéhez.

Márk nemrégiben a Beledi Általános Iskola csapatával fellépett a Soproni Petőfi Színházban az Ádámok és Évák ünnepén. A program keretében Madách Imre Az ember tragédiája című művét mutatták be az ifjú színészpalánták.

– Nagy izgalommal készültek az előadásra a gyerekek. Sokat próbáltak, gyakoroltak, közben pedig a tanárok varrták a jelmezeket, készítették a kellékeket. Mi pedig mindenben segítettük és támogattuk Márkékat – mesélte Lukácsyné Galambosi Ildikó nevelőszülő.

Hat oktatási intézmény vett részt az előadásban Sopronból és környékéről, így a nézők az általános és középiskolások szemszögéből láthatták a drámaíró legismertebb művét. A beledi diákok a VIII. színt dolgozták fel.

Márk Kepler karakterébe bújt a színpadon. Az előadás végén a zsűri fiatalunk alakítását külön is méltatta. Mint mondták: „Ferenczi Márk elképesztően tehetséges....!" 

– Kepler megformálása nem volt egyszerű feladat, de szerencsére történelemből most tanulunk az 1600-as évekről, így a német tudóst bele tudtam képzelni ebbe a korba. Annyira megtetszett a szerep, hogy elgondolkodtam azon, hogy színész leszek – mondta a fiú.

Fiatalunk rendkívül nyitott a világra. A színészkedés mellett citerázik, gitározik, fúvós zenekarban játszik, szolfézst tanul, focizik, sőt ministrál is.

/media/uploads/images/post_upload/SAC_0885.jpg
Rajzpályázatot hirdettek a közelgő anyák napja alkalmából az ÁGOTA Közösség Tolna vármegyei munkatársai "Az én anyukám" címmel.
/media/uploads/images/post_upload/Fb_20240429.png
Heti Útravaló - 2024. 16. HÉT
/media/uploads/images/post_upload/Photoroom-20240407_142832-01.jpeg
Tovább folytatta az éremhalmozást Szilágyi Zsanett, az ÁGOTA Közösség tehetséges úszója!