Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a dinamikusan fejlődő, színes városnak is nevezett Kazincbarcikán augusztusban rendezték meg a Kolorfesztivált. A több hetes kulturális és szórakoztató programok sorában mindig akad kimondottan a gyermekek számára szervezett esemény.

Az egyik „Kölyök sziget” rendezvényen lehetőségünk nyílt bekapcsolódni a kézműves foglalkozásokba, és közben a nevelőszülői hívatás népszerűsítésére is. 

A gyerekek szép számmal jöttek, a lufik és a csillámtetoválás igen népszerűnek bizonyult. Amíg sorra kerültek a gyermekek, addig lehetőség nyílt a szórólapok kiosztására és informatív, jó hangulatú beszélgetésekre az érdeklődő szülőkkel. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Nevelőszülői Hálózat folyamatosan keresi a lehetőségeket arra, hogy megismertesse az érdeklődőket, miként is működik a hálózat, milyen lehetőségeket biztosít a nevelőszülőknek, és mik a nehézségei, szépségei ennek a hivatásnak.

Sok gyermek várja, hogy nevelőcsaládba kerülhessen. Ehhez új, elhivatott nevelőszülőkre van szükségünk, akik érzik magukban az elszántságot, hogy kitárják a szívük és az otthonuk kapuját gyermekeink előtt.


/media/uploads/images/post_upload/BC5K0746.jpg
Kiválóságaink ragyogták be Szegedet
/media/uploads/images/post_upload/20221113_144150566.jpg
Ingyen jegyekkel mehettek nevelőcsaládjaink a Szegedi Nemzeti Színházba
/media/uploads/images/post_upload/BC5K9623.jpg
Kapcsolódó játék – A játék szerepe a gyermekek fejlődésében