Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/SPS_8388ab.JPG

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében is reményt ébreszt az ÁGOTA Közösség. Hét új nevelőszülőt köszönthetettünk ugyanis Nyíregyházán rendezett tanúsítványátadó ünnepségünkön.

Pál Hortenzia, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató főigazgató-helyettese köszöntőjében úgy fogalmazott, nagy mérföldkő ez mindannyiunk életében. – Nagy áldás az, hogy mostantól kezdve rátok támaszkodva Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében is tudunk gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeknek segíteni. Köszönöm, hogy jelentkeztetek és a munkátokat is, amit abba fektettetek, hogy nevelőszülőkké váljatok – mondta a főigazgató-helyettes.

Gödölleiné Baranyi Beáta Kömörőben él, három gyermek édesanyja, akik 4, 8 és 13 évesek. – Nekem jutott eszembe, hogy nevelőszülő legyek. Szeretem a gyermekeket, és szeretnék segíteni nekik, mert tudom, milyen nincstelenségben élni – mesélte Beáta. Férje, Gödöllei Tamás a kezdettől támogatta feleségét a döntésben, mint mesélte, neki ugyancsak nehéz gyermekkora volt. – Ezért is próbálunk mindent megadni a gyermekeinknek, a sajátjainknak és a rászoruló gyermekeknek is majd, akik hozzánk kerülnek, hogy vigyék valamire az életben – fogalmazott Tamás.

Ti mind nevelőszülőnek lettetek teremtve. Végig azt érzetem a képzés alatt, hogy nagyon a helyeteken vagytok – fordult új nevelőszülőink felé az ünnepségen dr. Szalai Beáta, az ÁGOTA Alapítvány képzője.

Almási Sándor Mihályné és férje, Almási Sándor Berkeszről érkeztek az ünnepségre. Mindkettőjüket a segíteni akarás vezérelte, szeretnének hozzájárulni, hogy nehéz sorsú gyermekek jobb körülmények közt élhessenek. Élvezték a tanfolyamot, a tanúsítványuk átvétele után pedig már nagyon várják a gyermekek érkezését. Két férőhelyük van, így két gyermekre számítanak. – Az elengedéstől tartok egy kicsit, gyenge szívű vagyok. Nagyon várjuk már a gyerekeket, ruhákkal, játékokkal, sok szeretettel készülünk az érkezésükre – mesélte Almási Sándor Mihályné.

(fotók: Sipeki Péter, www.szon.hu)


Szeretnél Te is egy összetartó csapat tagja lenni, és segítő kezet nyújtani gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiataloknak? 

Akkor válaszd az ÁGOTA Közösséget, és a nevelőszülői hivatást! 

Jelentkezz kollégáinknál: 06-20-946-10-05 vagy 06-20-921-46-70 

Írj e-mailt: neveloszulo.jelentkezes@szentagota.hu 

Bővebb információkért kattints IDE!

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!