Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/2. SAC_0573.jpg

Kellemes, őszies időjárás, festői környezet, jó társaság és izgalmas programok – így lehetne röviden összefoglalni az ÁGOTA Közösség legutóbbi családi napját. Heves vármegyei nevelőszülői hálózatunk a Felsőtárkányi-tó partjára várta a környékben élő nevelőszülői családokat egy közös programra, amelyre közel 100-an látogattak ki. 

Barátné Balogh Ildikó területi igazgató a rendezvényen elmondta: az ÁGOTA Közösség élményteli éveket szeretne biztosítani gyermekeinek, az ilyen események pedig jó lehetőséget biztosítanak erre. Nevelőszülőink ebben nélkülözhetetlen partnereink, akik szintén átérzik: mi egy nagy család vagyunk.

Papp Zsuzsanna szakmai vezető elmondta, többek között egy több állomásos kalandtúrával készültek. A csapatok puzzle-t raktak ki, ügyességi feladatokat oldottak meg, de volt bekötött szemmel illatfelismerés is. Mindezek mellett nagy sikert aratott a közös éneklés és tánc is.

A rendezvényről nem hiányozhatott a kézműveskedés, a csillámtetkókészítés és az arcfestés sem. A Pásztorvölgyi Villámrock Egyesület egy rocky bemutatóval érkezett, a talpalávalóról pedig az egyik nevelőszülőnk által alapított Hevesi Family zenekar gondoskodott.

A Fornetti Kft. 13 kilogramm finomsággal járult hozzá családi napunkhoz, ebédidőben pedig a helyszínen készített finom bográcsos gulyás várt mindenkit.

13 éves fiatalunk, Gerencsér Mercédesz mindent kipróbált a családi napon.

– Nagyon tetszett a kötélhúzás, a szókereső játék és a sütievő verseny. Több társammal találkoztam itt, akikkel még nyáron, egy táborban ismerkedtem meg, de új barátokat is szereztem – mondta Mercédesz.

Burai Istvánné már több mint két évtizede nevelőszülő, és azóta is úgy érzi, hogy ebben a hivatásban tud kiteljesedni. 

– A gyermekekkel otthon is mindent együtt csinálunk, legyen szó főzésről, takarításról vagy éppen kirándulásról. Nem volt kérdés, hogy erre a családi napra is kilátogatunk – hangsúlyozta.

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!