Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/BC5K7324.jpg

Fergeteges hangulatot varázsolt a szegedi Csongor tér nagytermébe Ágoston Alex. A  18 éves, alexgoston művésznéven alkotó fiú közösségünk tehetséggondozó programjának szervezésében mutathatta be nemrégiben megjelent lemezét. Az eseményre több mint 70-en látogattak el.

Alex korábban, az egyik ÁGOTA Tábor Ki Mit Tud? vetélkedőjében már megvillantotta tehetségét sorstársai előtt, ahol eddigi legsikeresebb, Jégvihar cím dalát adta elő. A szegedi koncert egy újabb fontos mérföldkő volt számára, hiszen itt már 17 saját szerzeményét mutatta be többek között rap, trap és pop műfajban. 

– Rengeteg erőt ad, mikor azt látom, hogy a közönség szereti, amit csinálok. Nagyon jól sikerült első koncert volt, sokan még a színpadra is feljöttek és velem együtt énekelték a számaimat – mondta Alex.

Fiatalunk már 5 éve szerez dalokat. Saját elmondása szerint most jutott el arra a pontra, mikor bátran, mindenki előtt fel meri vállalni azt, ami benne lakozik.

– A dalaimban mindig az őszinteségre törekszem, a hangulatomat igyekszem szavakba önteni. Az érzéseimet a zenével tudom a legjobban tolmácsolni az emberek felé – hangsúlyozta.

A koncert elején Kothencz János, az ÁGOTA Közösség vezetője köszöntötte az előadót és az ellátogatókat.

– Gratulálok Alexnek, hiszen nagyon sokat dolgozott azért, hogy felléphessen sorstársai előtt. Örülök, hogy tehetséggondozási programunk neked és sok más, hozzád hasonló ígéretes fiatalnak tud lehetőséget biztosítani a bemutatkozásra – hangsúlyozta.

Ágoston Alexet a dalszerzésen felül a hangmérnöki munka is érdekli, tanulmányaiban pedig az informatikát választotta. Több lábon szeretne állni, de jelenleg úgy érzi, hogy a zenében tud a leginkább kiteljesedni.

A fiú elárulta, már második lemezén dolgozik. Ha ez elkészül, akkor egy újabb koncerten ezt is be szeretné majd mutatni közönségének. 

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!