Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/KCS_9413.jpg

A szegedi Barber Shop Budapest Feketesas utcai és az Árkádban lévő üzlete évek óta jótékonysági hajvágásokkal segíti az ÁGOTA Közösség gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyermekeit. 

Nemrégiben újra menő frizurákkal csaltak mosolyt az ÁGOTA Közösség fiataljainak arcára, a két szegedi szalon borbélyai húsvét alkalmából is szerették volna támogatni fiataljainkat. 

Takács Péter, a szegedi Barber Shop Budapest üzletek tulajdonosa elmondta, már harmadik éve viszik tovább ezt a kezdeményezést.

– A csapatom és én segíteni szeretnénk ezeknek a fiataloknak. Sokan már konkrét elképzelésekkel érkeztek, mi pedig azon dolgoztunk, hogy mindenki elégedett legyen az eredménnyel – mondta a szakember.

Török Zoltánné területi igazgató elmondta, ezúttal lakásotthonos fiataljainknak készítettek a borbélyok menő frizurákat. Összesen 24 gyermekünk érkezett az eseményre Csongrád-Csanád és Bács-Kiskun vármegyéből.

– A profi barberek felajánlottak a hajvágáshoz szükséges eszközöket is. Ezek segítséget nyújthatnak a felkészülésben azon 12-25 év közötti fiataljainknak, akik neveznek a Séró Show pályázatunkra – osztotta meg.

Az ÁGOTA Közösség tehetséggondozó programja által meghirdetett, Séró Show nevű pályázatra kreatív, stílusos frizurákat kell készíteniük a résztvevőknek, majd az alkotásaikról készült fotókat be kell küldeniük. 

Balázs is jelentkezett erre a lehetőségre, aki ebben a szakmában képzeli el a jövőjét. A fiú örült annak, hogy elleshetett pár fortélyt a szegedi szalonban.

– Női fodrászként szeretnék majd továbbtanulni. A lakásotthonban is sokszor én készítem el a lányok frizuráit – mondta.

/media/uploads/images/post_upload/IMG_3661.jpg
Az 50 napos húsvéti ünnepkör történéseit elevenítették fel az ÁGOTA Közösség fiataljai Kiskunfélegyházán
/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!