Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20550806
/media/uploads/images/post_upload/0724_I terpis nap_bizalom_67.jpg

Az eddig eltel idő alatt élményprogramok sokasága éreztette meg az ország szinte minden megyéjéből ide érkezett, gyermekvédelmi gondoskodásban nevelkedő fiatallal, hogy itt biztonságos, szeretetteljes közeg veszi őket körül, ahol jól érezhetik magukat.

A témafelvezető foglalkozást Kothencz János irányította. Beszédében a bizalom, valamint a kiszolgáltatottság érzésének megfogalmazását és feldolgozását készítette elő.

- Nagyon durva körülmények között gyerekeskedtem, csak, hogy érzékeltessem: egy függöny volt az ajtó és egy pokróc az ablak a házunkon. Innen kerültem a lakásotthonba. Nem jártam iskolába, nem hallgattam senkire, sokszor nem is aludtam ott. Addig, amíg egy nevelő meg nem kérdezte, hogy mi bajom van, ki bántott? Emlékszem, nem is válaszoltam, csak folyt a könnyem. Sokat beszélt velem, megnyugtatott, hogy őrá számíthatok és segít nekem, mindenben, amiben tud. Akkoriban bukás szélén álltam a suliban, ma már két szakmám van, és most itt vagyok a táborban autentikus segítőként – mondta le a téma kapcsán sorstársai előtt Jónás Patrik.

Erre épülve kezdődött el a mélyebb, szakmai munka, ami csoportokban zajlott.

/media/uploads/images/post_upload/0721_GOTA Tbor szerda_gyerekek fogadsa_16.JPG
2021. július 21.
Elstartolt a XXIV. ÁGOTA Tábor
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor megnyit_10.JPG
2021. július 22.
Fergeteges hangulat a megnyitón: huszonnegyedszer is nagyot dobbant az ÁGOTA közösség szíve
/media/uploads/images/post_upload/0722_GOTA Tbor Jtkos vetlkedo_24.JPG
2021. július 22.
ÁGOTA Tábor – ahol a verseny is az összetartozást erősíti